• Home
  • > Vacature pedagogisch medewerker 2

VACATURE PEDAGOGISCH MEDEWERKER 20-24 UUR

Wij, Christelijk begeleidingscentrum Aan de Hand zijn op zoek naar Sociaal pedagogisch werkers.

 

Ben jij een pedagogisch werker met de nodige ervaring of ben je net afgestudeerd en sta je aan het begin van je carrière, dan gaan we graag met je in gesprek!

 

CbC Aan de Hand is een begeleidingscentrum voor kinderen met autisme - en of aanverwante psychische stoornissen. Wij bieden zorg op maat. Je kunt dan denken aan dagbesteding, tijdelijk verblijf van kinderen waarbij het thuis om een of andere reden niet gaat, logeeropvang in de weekenden en schoolvakanties en thuisbegeleiding. We zijn dus altijd open !

 

Word je blij van kinderen, ben je creatief, denk en werk je oplossingsgericht, dan is Aan de Hand de plek voor jou, Heb je passie om kinderen te begeleiden in een landelijke omgeving met paarden en andere dieren en een mooie speeltuin, dan ben je aan het goede adres en is dit de vacature voor jou!

 

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd, 20-24 uur, startdatum in overleg, kan per direct. Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Welzijn en Zorg, inschaling op basis van opleiding en ervaring.

 

Functie-eisen:

- een afgeronde MBO opleiding (MMZ, SPW, SAW niveau 4 of vergelijkbaar)

Herken je jezelf in dit profiel en lijkt werken bij Aan de Hand je een mooie stap ? Solliciteer dan direct. Wie weet, ziet jouw werkdag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

·         Marktconform salaris volgens de CAO Sociaal Werk, inschaling op basis van opleiding en ervaring

·         Pensioen

·         Vakantiegeld

·         Flexibele werkuren

·         Eindejaarsuitkering

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

 

CBC Aan de Hand bevindt zich aan de rand van Scharendijke,

Hoogenboomsweg 1.

Wil je solliciteren of wil je verdere informatie, neem dan contact met ons op (of stuur een mail met cv en motivatie naar: marlies.debruin@aandehand.org)

 

CBC Aan de Hand, telefoon 0111-671321

Janneke van Achterberg / Marlies de Bruin