CONTACT


Adres:

 

CbC Aan de Hand .
Hoogenboomsweg 1a
4322 TG Scharendijke

 

Telefonisch bereikbaar:

+31 (0)111-671321


CONTACT INFO

In al onze activiteiten willen we handen en voeten geven aan onze christelijke visie. Dit komt tot uiting in bepaalde christelijke waarden en normen zoals liefde en respect voor elkaar, het helpen van elkaar, vriendelijkheid, vergeving, aandacht voor elkaar, eerlijk zijn, geduldig zijn en doen wat je beloofd. Dit willen wij in zowel het contact met de kinderen als in het contact met ouders leidraad laten zijn.

ALGEMEEN CONTACT FORMULIER

Niet bedoeld voor aanmelden zorg - AANMELDEN KAN HIER

Om u goed te kunnen ondersteunen, hebben we bepaalde persoonsgegevens van u nodig. Voor Christelijk begeleidingscentrum Aan de Hand staat uw privacy voorop. Dat betekent dat we zorgvuldig omgaan met de gegevens die we van u hebben.

 

We gebruiken uw gegevens alleen voor het doel waartoe u ze aan ons hebt gegeven. We delen of gebruiken ze nooit ergens anders voor zonder uw toestemming, tenzij we daar wettelijk toe verplicht zijn. En we vragen alleen om informatie die we echt nodig hebben.

 

Aan de Hand werkt volgens de normen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, 2018) en de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). In die wet staat onder andere dat u ons altijd kunt vragen welke gegevens we precies van u hebben. En dat deze informatie veranderd kan worden, als er iets niet klopt.

 

Ieder contact met SZZ verloopt via een beveiligd e-mailadres. Ook de website is via een beveiligde verbinding tot stand gekomen.